Otamme mukaan uusia jäseniä keväälle 2019. Jos kiinnostuit, laita mailia: ari.huotari(at)hel.fi.

GameDev-klubi on harrastus 15-25 -vuotiaille nuorille, joita kiinnostaa pelien tekeminen. Klubi kokoontuu pelikeskus Scoressa (Oulunkylän nuorisotalo), osoitteessa Kylänvanhimmantie 25 H (aivan Oulunkylän paikallisjuna-aseman vieressä). Kauden aloitus on 9. tammikuuta. Klubi pidetään joka viikko keskiviikkoisin 18:00 – 20.30 (kalenteri). Klubilla puhutaan sekä suomea että englantia.

Klubilla pääsee tutustumaan pelin tekemiseen esimerkiksi tasosuunnittelijan, koodarin, taiteilijan tai äänisuunnittelijan roolissa. Digitaalisten pelien lisäksi voit halutessasi suunnitella lauta- tai korttipelejä. On hyvä muistaa, että pelinkehitys vaatii aikaa ja omistautumista. Opettelu alkaa alkeista ja yksinkertaisista asioista, ja etenee askel kerrallaan – kukaan ei ole seppä syntyessään!

Klubia vetävät pelinkehityksen ammattilaiset sekä klubin ohjaajat. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, joskin tietokonetaidoista ja pelikokemuksesta on aina apua – tärkeintä on kuitenkin oma motivaatio ja into harrastaa. GameDev-klubilla opit pelinteon alkeet ja tutustut kehitysprosessiin syvemmin kannustavassa ympäristössä. Useimmat pelit tehdään pienryhmissä, joten teknisten taitojen lisäksi tutustut myös muihin samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin.

Miten pääsen mukaan?

Klubiin voi liittyä lähettämällä mailia klubikoordinaattori Ari Huotarille osoitteeseen ari.huotari(at)hel.fi. Kerro viestissäsi hieman itsestäsi: miksi olet kiinnostunut klubista, aloitatko ihan alusta vai onko sinulla jo aiheeseen liittyvää kokemusta? Huomaathan, että kaikki uudet tulokkaat haastatellaan ennen kuin he pääsevät aloittamaan klubilla. Ennen viestin lähettämistä kannattaa tutustua myös GameDev-klubin yleisohjeisiin!